Vrij werk | Fotostudio Alkmaar bij Egmond, Bergen en Heiloo. Fotograaf voor portret en groepsfoto
Openen
Sluiten
Sluiten

VRIJ WERK

Foto’s gemaakt, waarom ik ooit fotograaf ben geworden.

'Heeren van Egmont en het Vechtvolk'. Vrij werk. Eerder te zien in Huys Egmont (zie ook tekst bij 'meer' en 'Home')
Tip: zoek je fotowerkterrein niet altijd ver weg.
Dicht bij huis kun je de mooiste foto’s maken. Zowel van mens, dier, natuur, techniek en landschap. 

Met mijn niet lang geleden uitgegeven boek ‘Kleurrijke Egmonders’ met vormgeving van Dennis de Graaff, heb ik de wind in de zeilen gekregen. Veel waardering en impact vanwege het feit dat de foto-opnamen zo dicht bij huis geschoten zijn. Alles uiteraard in de Egmonden (bij Alkmaar). Nu weer het project van de 'Heeren van Egmont en het Vechtvolk'. 27 Panelen van 70x100cm werden op een prachtige locatie geexposeerd in Egmond t.o. de Slotruines in Egmond ad Hoef. Het verschenen boek is nog te bestellen. 

Ik voel mij totaal niet beschroomd om mensen te fotograferen en te vragen voor wat dan ook. Voor mij ligt de uitdaging in cultuur, landschap en de mens. Het werken met lichtdimensies in de fotografie maken het nog fijner.

Nieuw werk te verwachten:

In gedachte ben ik mijn ideeen aan het opdoen voor een mystieke portretserie met monniken om het gevoel terug te krijgen wat wij als vroegere bewoners hadden met de Abdij van Egmond-Binnen.

Ik woonde tegenover de Abdij. Een afgeschermde gemeenschap daar. Deed 'spooky' aan. Portretten geintegreerd in de omgeving in schemerige omstandigheden. 

 
Top