Rouwreportage | Fotostudio Alkmaar bij Egmond, Bergen en Heiloo. Fotograaf voor portret en groepsfoto
Openen
Sluiten
Sluiten

Rouwfotografie

Een rouwreportage om later het verdriet wat te kunnen verzachten. Mooi gemaakte foto's van de overledene, familie en alle intimi.

Eerst maar de rouwfoto's maken en de manier waarop jullie het graag willen. Misschien eerst van de overledene met alles er omheen. De bloemen en de hele sfeer. Laat het niet te veel op je af komen. Als rouwfotograaf probeer ik er echt voor jullie te zijn zonder opvallend aanwezig te zijn.

Uiteraard zullen jullie ideeen hebben met wat jullie allemaal nog meer willen. Op de dag van de uitvaart zijn er veel aspecten waar mooie herinneringsfoto's van te maken zijn.

Misschien bij het sluiten van de kist. Ook van kleinkinderen die rondlopen die er op hun manier mee omgaan. Het dragen van de kist met de bloemstukken misschien waarbij meestal de intimi helpen. De hele sfeer. Bij het uitvaartcentrum of kerk.

Eigenlijk blijf je als fotograaf op afstand en zoom je in. Ondanks het verdriet zijn er veel mooie momenten vast te leggen. Familie en vrienden zijn er die dag. Ook heel bijzonder. Zo ontstaat er een mooi document!

De beslissing om de foto's eventueel in een digialbum te plaatsen kan een paar dagen later eventueel besloten worden. Misschien eerst de foto's gaan bekijken (evt via Wetransfer). Er is voor jullie veel te regelen. Een fotograaf kan met een telefoontje zo geregeld zijn. 06 53260327.

Om te weten: de kostprijs per uur fotograferen: € 115,-  Het uitwerken van de foto's kan in 2 uur a € 68,-.

Veel sterkte! Ab Baart

 

Hier zijn wat voorbeelden van rouwfoto's van reportages. Veel mooie foto's zijn te persoonlijk en zijn afgevallen. Ook zie je verder in de series, foto's bedoeld voor rouwkaart en bidprent: 

Top