Bedrijfsfotografie | Fotostudio Alkmaar bij Egmond, Bergen en Heiloo. Fotograaf voor portret en groepsfoto
Openen
Sluiten
Sluiten

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Fotoreportages, bedrijfsreportages en bedrijfsfotografie in de fotostudio, productfotografie, packshots in de fotostudio, maar ook op locatie. Voor catalogi, website,  PR en verpakking. Alle studiofotografie met personen, ook profielfoto’s voor social media, ook gemonteerd in verschillende backgrounds (Chromakey). 
Ook kunt u hier terecht voor grafische doeleinden.
grafisch: advertenties, banners voor binnen en buiten, wat dan ook. 


------Snelle levering!--------- Kijk daarvoor ook eens op: www.fotopanelen-epoxy.nl

Gemaakte uitgewerkte foto's worden rechtenvrij geleverd.

Gemaakte opnamen worden in RAW geschoten en daarna deskundig uitgewerkt in conversies naar behoefte.
Veel van het werk komt tot stand door actief mee te denken, te ensceneren en zó te maken als de klant het voor ogen heeft. Vaak wordt dit proces geheel aan ons overgelaten (uiteraard uitwisseling tussendoor). Met de uitwerking van packshots in de studio is het vrijstaand maken geen probleem.

Fotostudio: We verstaan ons vak al heel lang. Voor terdege, maar ook artistieke fotografie.
De fotostudio dient ook als laagdrempelige basis om klanten te kunnen ontvangen, opdrachten te kunnen bespreken of fotowerk uit te kunnen wisselen.

Onze kracht: kennis van zaken! Goed kunnen omgaan met belanghebbenden of opdrachtgevers en kunnen luisteren. Is de veiligheid in het geding? Regelmatig stellen we ons op de hoogte en hebben zelfs de nodige beschermingsmiddelen.

Packshot- productfotografie-tarieven studio:
Veel bedrijven geven zich er aan over om het zelf te fotograferen. Pas op: de gemaakte fotografie is uw visitekaartje voor de sales. Het gaat soms niet vanzelf.

Soms werken we met staffelprijzen, afhankelijk van de de moeilijkheidsgraad.
We bieden ook abonnementen voor packshotfotografie aan. Dan wordt het heel aantrekkelijk!

Opnameprijzen kunnen sterk variëren, vanwege de verscheidenheid aan producten en de eisen die aan opnamen gesteld worden, alsook de kwantiteit. 
Kosten worden lager als er een soort abonnement afgesproken wordt. Zeg maar afspraken door klantenbinding.

 

Packshots kunnen ook anders van prijs zijn, doordat er veel werk van gemaakt moet worden met de nodige stijling en/of montage.

Technische foto's op locatie. Incl evt montages.
Ivm voorbereiding en organisatie, prijs per dagdeel.

Reclamefoto's: Onder reclame verstaan we alles wat wij doen om een bedrijf te promoten, waarbij het eindproduct bedoeld is voor advertising, promotie en styling.  Denk hierbij aan een catalogus, advertentie, auto-reclame of XXL-banner. Veel maken we zelf tot een eindproduct. Alleen een autoreclame is een ander verhaal. We bemiddelen dan evt tussen andere branches en de klant. Ook denken we graag mee in een plan om de uitvoerbaarheid van een foto-opdracht zo slim mogelijk te realiseren. Alle mogelijkheden kunnen we dan van te voren doorspreken. Neem daarom altijd vrijblijvend contact met ons op in verband met de kosten en het ventileren van ideeën.

 

 
Top